Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un asistent medical de la Ambulanţă este în stare gravă la spital, cu fractură de craniu. A intrat cu maşina într-un alt autoturism

Publicat

in

Un asistent medical de la Ambulanţa Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat cu maşina într-un autoturism aflat în faţa sa, care intenţiona să părăsească drumul european E 581. Medicii au decis transferul victimei la Clinica de Neurochirurgie Iaşi.

Accidentul s-a petrecut pe drumul european E 581, la intrarea în municipiul Bârlad dinspre Tecuci, după ce asistentul medical a intrat în plin cu maşina personală în autoturismul aflat în faţa sa, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui. Poliţiştii au stabilit că angajatul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui nu a respectat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, al cărui şofer oprise cu intenţia de a vira la stânga. În urma accidentului, şoferii, ambii în vârstă de 43 de ani, au fost răniţi, asistenul medical fiind în stare gravă. ”Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost diagnosticat cu fractură de craniu, în timp ce celălalt şofer a suferit policontuzii. Ambii bărbaţi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind negative”, a declarat responsabiul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David. Medicii Spitalului de Urgenţă Bârlad au decis transferarea asistentului medical la Clinica de Neurochirurgie Iaşi din cauza stării grave în care se afla.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.