Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Oana Iovu (PNL): “Alegatorii din Doagele si Dumbraveni nu mai vor promisiuni desarte. Sa ne batem pentru a schimba soarta satelor vasluiene”

Publicat

in

Manipulati de-a lungul timpului de catre cei care le-au cerut votul, oamenii din satul Doagele, comuna Dragomiresti, au spus raspicat: “Gata cu promisiunile celor ca Ana Birchall, cea care vine in comuna o data la patru ani sa ne promit orice doar pentru votul nostru”. Prezent in mijlocul lor, candidatul liberal Oana Iovu, pozitia a doua in buletinele de vot ale PNL Vaslui, la Camera Deputatilor, a reusit sa castige increderea oamenilor fara sa le faca promisiuni imposibil de respectat. Majoritatea celor prezenti au vrut sa-si arate nemultumirea fata de problemele cu care se confrunta, mai ales atunci cand ploua. In urma cu patru ani, fostul edil a cheltuit miliarde de lei pentru a construi un pod, care s-a dovedit a fi, de fapt, un adevarat dig in calea apelor. De atunci, in satul Doagele inundatiile apar de fiecare data cand ploua ceva mai mult. Numai anul acesta au fost patru astfel de cazuri, ultimul in urma cu cateva zile. La inceputul discutiilor, cativa oameni ceva mai vocali au spus ca nu mai vor sa auda de parlamentari care vin, o data la patru ani, promit si nu se tin de cuvant. “Acum patru ani am vazut-o si am auzit-o pe Ana Birchall cum ne promitea drumuri asfaltate si o viata mai buna. Din toate promisiunile facute nici una nu s-a realizat. Anul acesta sa speram ca nu va mai avea curajul sa vina si sa mai faca acelasi lucru. Gata cu promisiunile! De data aceasta vom vota un om ca Oana Iovu. Este noua in politica si in fata noastra nu a facut promisuni ce nu se pot realiza”, a spus Gheorghita Grigore. Cu afirmatiile consilierului local au fost de acord si cei peste 100 de oameni prezenti la adunarea electorala de la Dragomiresti. Acestia au inteles rolul unui deputat in Parlament si si-au aratat sustinerea fata de candidatul liberal. “Acum cand a venit apa mare la Doagele, s-a vazut cine a venit macar sa ne intrebe cum ne este. Stim ca acum este doar candidat si am sperante ca, odata ajunsa la Bucuresti, ne va intinde si noua o mana de ajutor. Fata asta, Oana Iovu, a fost alaturi de noi si a venit sa vada cat de greu ne este”, a spus Geta Plesivu.

 

La Dumbraveni, oamenii vor sa iasa din izolare

 

La Dumbraveni, in comuna Garceni, Oana Iovu a participat la o intalnire cu oamenii din sat. Au vorbit despre necazurile cu care se confrunta comunitatea, lasata de izbeliste de catre cei aflati la putere. Satenii se plang de drumul de acces care face legatura cu centrul de comuna si de faptul ca microbuzul scolar nu vine pana in acest sat. Oamenii au stat de vorba cu candidatul liberal si au inteles ca au de a face cu un om sincer si curat, care nu le va vinde minciuni si promisiuni de nerespectat. “Am vazut ca femeia aceasta este un om corect si de asemenea oameni avem nevoie. De oameni care sa fie sinceri cand vorbesc, sa nu promita si sa un se mai tina de cuvant, asa cum ne-au facut PSD-istii, atatia ani de zile”, a spus Ana Strat.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.