Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Alina Gorghiu, la lansarea candidatilor PNL de la Vaslui: “Aveti candidati foarte buni, oameni cunoscuti si respectati”. PSD si-a batut iar joc de adunarea liberalilor!

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a participat, duminica, la lansarea candidatilor liberali din judetul Vaslui la alegerile din 11 decembrie. La sediul organizatiei judetene a PNL, Gorghiu a spus ca prezenta sa in Vaslui este legata de un turneu pe care il intreprinde in toata Moldova, pentru a lua pulsul filialelor judetene si a lansa, in mod oficial, candidatii la parlamentare. “Sunt multumita ca, la Vaslui, avem o lista foarte buna, candidati cunoscuti si respectati in profesiile din care provin, oameni care vor reprezenta interesele judetului in Parlamentul Romaniei. Din pacate, trebuie sa recunosc ca este un decalaj foarte mare intre zona Moldovei si cea a Ardealului, rezultatul unor decizii politice de ani de zile care cad in sarcina PSD. Sper ca voi trai in Moldova un moment istoric la aceste alegeri: sa vad cum dispare dependenta acestei zone de PSD. Cred ca ajutoarele sociale nu vor mai face diferenta in aceaste zone si oamenii vor vota PNL, partidul care vrea sa creeze locuri de munca, bunastare si o infrastructura care sa lege Moldova de celelalte zone ale tarii”, a spus Gorghiu. Au fost si incidente in timpul lansarii de la Casa de Cultura de la Vaslui. Organizatorii actiunii au acuzat conducerea Casei de Cultura de faptul ca nu au facut curatenie in sala, iar frigul din interior era cu adevarat de nesuportat. “Am auzit la unii politicieni ca isi vor Romania inapoi. Eu le spun ca Romania nu este numai a lor, este a tuturor celor care isi doresc o schimbare. Este momentul sa spunem “Vasluiul inainte”. Este momentul sa lasam in urma PSD-ul lui Buzatu si clanul creat acolo, care ne-a tinut in saracie timp de 26 de ani”, a spus Oana Iovu, candidat PNL la Camera Deputatilor. Nelu Tataru, presedintele organizatiei judetene PNL, a acuzat frigul din sala Casei de Cultura, spunand ca “din pacate, ne-am obisnuit cu frigul din acest judet, in care Buzatu, Mihalachi sau Bichines au acces la cotele de lemne, iar oamenii saraci traiesc in conditii greu de imaginat”. In fata a peste 500 de membri si simpatizanti PNL, care au participat la lansarea oficial, Alina Gorghiu a cerut celor prezenti sa transmita in tot judetul mesajul Partidului National Liberal, care doreste schimbarea situatiei din judetul Vaslui, “sa nu cadem in capcana minciunilor de tot felul pe care le lanseaz\ PSD”. La final, inainte de a pleca spre Iasi, Gorghiu s-a fotografiat cu zeci de liberali, inclusiv in fata statuii lui Stefan cel Mare, din centrul civic.
Sorin SAIZU

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.