Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bichinet isi baga coada in PNL. Constient ca are sanse minine la alegeri, isi denigreaza fostii colegi

Publicat

in

Liderul local al PMP Vaslui, fost membru al PNL, Corneliu Bichineţ, îl acuză pe liderul liberalilor, senatorul Nelu Tătaru, că și-ar fi denunţat la DNA fostul șef. Este vorba despre fostul preşedinte al liberalilor vasluieni, încă senatorul Dan Marian, faţă de care a început urmărirea penală în dosarul Vincon, luna trecută. Atunci acesta a renunţat la preşedinţia partidului și la candidatura pentru un nou mandat de senator. Potrivit lui Corneliu Bichineț, în spatele acestui scandal ar sta actualul șef al PNL. Bichineț nu prezintă nicio divadă care să îi ateste spusele! Un circar de mahala, din târgul sărăcăcios al Negreștiului, oraș pentru care nu a făcut nimic, Bichineț aruncă tot felul de fumigene în spațiul public pentru a crea vâlvă. “Senatorul Tătaru a avut tăria, posibilitatea şi vâna să-l facă pe Dan Marian, cel care îi făcuse pe toţi până atunci. Eu vă spun nişte adevăruri din interior. Domnul Tătaru s-a dus în Penitenciar cu un avocat din Huşi, tot membru PNL, la Sergiu Marian, şi l-a pus pe acesta să facă denunţ penal împotriva vărului său de sânge, Dan Marian. Când noi ne zbăteam pentru voturi, iar eu, mai prost ca toţi, umblam ca un descreierat din comună în comună, domnul Tătaru, care vrea să salveze România acum, ce credeţi că făcea? Îl denunţa sau îi punea pe alţii să-l denunţe pe neprihănitul Dan Marian, care acum îşi procură vaselină şi se pregăteşte pentru anumite deplasări, pentru că domiciliul lui va fi schimbat în curând”, declară Bichineț. În replică, senatorul Nelu Tătaru susține ca spusele lui Bichineț nu au niciun fundament.
“N-am fost şi sper să nu trebuiască să merg nicăieri. Ce n-a înţeles domnul Bichineţ şi mulţi alţii, este că pentru mine medicina este şi va rămâne pe primul loc. Am intrat în case de oameni săraci sau bogaţi, în cămine de bătrâni sau de persoane cu handicap, în penitenciare. Poate domnul Bichineţ ar trebui să se intereseze mai mult de ce a făcut dumnealui, iar cei care spun astfel de lucruri aş vrea să-şi nuanţeze un pic declaraţiile, în condiţiile în care cei care au făcut anumite lucruri sau sunt cercetaţi pentru anumite lucruri au acea laşitate politică de a nu-şi asuma acele lucruri, dar caută oameni pe care să-i atragă în mocirla politică, este problema lor. Domnului Bichineţ îi doresc sănătate şi să înţeleagă că în PNL se face altfel de politică”
Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.