Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mai multe persoane din Murgeni au reclamat că şi-au găsit maşinile cu anvelopele tăiate în parcare

Publicat

in

Mai mulţi proprietari de autoturisme din oraşul vasluian Murgeni au depus plângeri la Poliţie, după ce cauciucurile maşinilor le-au fost tăiate, pe timpul nopţii.

Reprezentanţii Poliţiei oraşului Murgeni efectuează cercetări în acest caz, existând suspiciunea că este vorba despre o grupare de infractori.

‘La Poliţia oraşului Murgeni au fost depuse un număr de şapte plângeri. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Cetăţenii au reclamat că şi-au găsit maşinile cu cauciucurile distruse. Sunt efectuate cercetări specifice, în vederea identificării autorilor’, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

Anchetatorii au precizat că, în cadrul cercetărilor, se vor folosi imaginile surprinse de camerele de supraveghere existente în oraş.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.