Conecteaza-te cu noi

StiriEst

TIR rasturnat la Crasna! Transporta obiecte de uz casnic. Circulatia este blocata pe un sens

Publicat

in

Circulaţia între Crasna și Vaslui pe DN 24A, este blocată pe un sens de mers, după ce un TIR încărcat cu oale și castroane s-a răsturnat, ocupând o parte din partea carosabilă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, accidentul s-a petrecut din cauza unor defecţiuni la roţile din spate ale autotrenului.
‘Este vorba despre un TIR care a avut o defecţiune la roţile din spate şi s-a răsturnat parţial pe partea carosabilă, un sfert din banda de circulaţie fiind blocată. Se aşteaptă o macara care să-l ridice, iar poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi dirijează traficul, care se desfăşoară pe un singur fir’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David.
La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a elimina orice pericol, în caz de scurgere a combustibilului din rezervorul TIR-ului.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.