Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un tata si-a violat fetele. Barbatul este cercetat pentru viol

Publicat

in

Politistii si reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului Vaslui fac cercetari in cazul a doua surori care ar fi fost violate de tatal lor. Fetele in varsta  de 14 respectiv 19 ani, se aflau in grija barbatului dupa ce mama lor a plecat de acasa.

Barbatul in varsta de 52 de ani, din localitatea vasluiana Obarseni, este cercetat in stare de libertate de catre politisti pentru viol. El este acuzat ca ar fi abuzat sexual cele doua fiice, una dintre ele avand retard mintal grav. Potrivit anchetatorilor, prima care ar fi fost agresata a fost tanara de 19 ani, dupa ce mama celor doua surori a plecat de acasa in toamna acestui an, avand o relatie cu un alt barbat. Reprezentantii Primariei au sesizat politia in acest caz, iar fata a fost preluata de asistentii sociali si internata intr-un centru pentru victimele violentei. Ulterior si fata de 14  ani, a fost internata in Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat Barlad, dupa ce tatal sau ar fi incercat sa o abuzeze sexual. Politistii au dispus efectuarea unor expertize medicale pentru a se stabili daca infractiunea de viol se confirma. La randul lor, reprezentantii DGASPC Vaslui desfasoara propriile cercetari in acest caz. In functie de rezultatele anchetelor celor doua institutii, se vor dispune masurile de protectie ce vor fi luate pe viitor in privinta celor doua surori.

Sorin SAIZU

 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.