CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Vasile Pavăl şi Dumitru Buzatu, ambii de la PSD, invitaţi de prefect să rostească alocuţiuni de 1 Decembrie. Isabel Bogdan cheama și parlamentarii la manifestare

Publicat

in

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl şi preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Buzatu, ambii de la PSD, vor putea rosti alocuţiuni de Ziua Naţională a României la evenimentul oficial organizat în Piaţa Civică, a anunţat, luni, prefectul Isabel Bogdan. Şi parlamentarii în funcţie, indiferent de partid, au liber la discursuri.
Instituţia Prefectului – Judeţul Vaslui anunță că joi, 1 decembrie 2016, se vor desfășura, ȋn municipiul Vaslui, ceremonii și manifestări omagiale cu prilejul Zilei Naționale a Romȃniei.
Festivităţile vor avea loc, de la ora 11.00, la “Statuia lui Ștefan cel Mare”, din Piața civică a municipiului Vaslui.
La eveniment sunt așteptaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor locale și judeţene, parlamentari, reprezentanţi partidelor politice și ai Garnizoanei Vaslui, precum și veterani de război și cadre militare ȋn rezervă și ȋn retragere.
În programul manifestărilor sunt incluse oficierea serviciului religios ȋn memoria eroilor neamului, alocuţiuni ale oficialităţilor locale și judeţene, depuneri de coroane de flori de către reprezentaţii instituţiilor publice și ai celorlalte organizaţii invitate, defilarea și prezentarea onorului de către Detașamentul de Onoare.
Sorin SAIZU

Populare