Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Distractie pe gheata! Patinoarul in aer liber din Parcul Copou al municipiului Vaslui va fi deschis la mijlocul acestei luni

Publicat

in

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval, a fost cel care a anuntat recent redeschiderea patinoarului in aer liber din Parcul Copou, in conditii si mai bune decat cele de anul trecut: 600 de metri patrati, gheata urmand sa ocupe locul terenului de tenis. „Dupa ce vom termina cu organizarea alegerilor, vom redeschide patinoarul in Parcul Copou, care, anul acesta, este si mai mare, de 600 de metri patrati. Deocamdata suntem ocupati cu pregatirea sectiilor de votare si alte detalii legate de organizarea alegerilor”, a explicat edilul-sef. Ca si anul trecut, municipalitatea vasluiana va amenaja in Parcul Copou si „Oraselul Copiilor”. Anul trecut, pretul de inchiriere a patinelor a fost de 10 lei pe ora, iar, in 2016, acesta nu ar trebui sa difere foarte mult.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.