Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Relu Brasoveanu, un primar harnic! In loc sa planga dupa bani, face investitii

Publicat

in

Chiar daca bugetul este tot mai saracacios de la un an la altul, edilul din Balteni, Relu Brasoveanu, reusete sa faca investitii vitale pentru comunitate. Vorbim despre reabilitarea infrastructurii din comuna. Zilele acestea a fost finalizata asfaltarea a trei kilometri de drum. Valoarea investitiei este de 2,8 milioane de lei, lucrarile fiind facute de SC Viacons SA Husi. Banii au fost alocatI in baza Ordonantei 28.
In comuna Balteni sunt in total 18 kilometri de drum. Trei sunt asfaltatI, iar restul au turnata piatra. “S-a facut receptia la aceasta lucrare. Drumul a fost asfaltat, au fost betonate santurile. Este o lucrare de calitate, o investitie de care oamenii aveau mare nevoie. Este greu cu fondurile in aceasta perioda, dar nu putem sta la primarie, in birouri sI sa asteptam sa ne faca cineva treaba. Vom continua investitiile sI in perioada urmatoare”, a spus primarul Relu Brasoveanu. Edilul din Balteni a gasit fonduri sI pentru asigurarea confortului termic in scoli, astfel incat elevii sa nu inghete in salile de curs in aceasta iarna. Unitatile de invatamant au fost aprovizionate cu lemne pentru foc. Pentru anul urmator edilul si-a propus continuarea investitiilor. Este vorba de doua scoli, una cu opt sali de clasa chiar in Balteni, iar alta cu patru sali in Balteni Deal. In acelasI timp vor continua sI lucrarile de reabilitare a infrastructurii. Va fi turnat asfalt pe inca 4,5 kilometri de drum din comuna.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.