Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Alegatorii din comuna Tacuta voteaza PNL, dupa dezastrul lasat de primarul pesedist

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

INCREDERE…Oamenii din comuna Tacuta ti-au pus speranta in Partidul National Liberal la alegerile locale si, dupa ce au reusit sa scape de un primar PSD care a tinut comuna in intuneric timp de mai multe mandate, vor vota pentru schimbare la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Avocatul Oana Iovu, candidatul Partidului National Liberal pentru Camera Deputatilor, a ajuns in comuna Tacuta pentru a sta de vorba cu alegatorii. A fost primita de catre conducerea liberala a comunei. “Avem incredere in Oana Iovu, un candidat tanar si cu putere de munca. Vom aduce comuna Tacuta, cu sprijinul acesteia, acolo unde ii este locul, printre comunele fruntase din judetul Vaslui. Indemn oamenii sa voteze cu avocatul Oana Iovu, omul in care noi ne-am pus toata increderea”, spune viceprimarul comunei, Ion Beraru.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Scapata din ghearele pesediste, dupa alegerile locale din iunie, comuna Tacuta se indreapta catre o dezvoltare durabila, sustinuta de un guvern care doreste ca acest lucru sa se intample, mai ales in zonele sarace ale tarii, printre care se numara si judetul Vaslui. “Am reusit sa scapam de un primar PSD-ist care a refuzat acestei comune dreptul spre o dezvoltare durabila. Le-a luat dreptul cetatenilor de a se bucura de asfalt, de drumuri bune si de multe altele care s-ar fi putut realiza in comuna noastra. Oamenii au avut incredere, la alegerile locale, in Partidul National Liberal, iar astazi le cer, din nou, sa aiba incredere in acelasi partid. De data aceasta avem in fata un candidat nou in politica, dar care este determinat sa lupte cu toate armele pentru oamenii din comuna noastra si pentru tot judetul, pentru ca schimbarea de care toti avem nevoie sa se intample. Avem nevoie de locuri de munca si de o legislatie care sa ne permita sa ne dezvoltam. Avem acum un aliat in avocatul Oana Iovu, de aceea, oamenii din Tacuta vor vota pentru aceasta”, spune Ion Beraru, viceprimarul comunei. Multi ani a existat un adevarat razboi în comuna Tacuta, între localnici si primarul Calin Costica. Oamenii s-au saturat de ilegalitatile primarului, asa ca au decis sa-l reclame la DNA. Edilul a fost acuzat de localnici, în mai multe rânduri, pentru ca ar face activitati comerciale pe care nu le declara în mod oficial, facând evaziune fiscala. Mai multi locuitori s-au adresat la DNA, acuzând problemele de legalitate ale fostului primar. “Am facut plângere la DNA, pentru ca nu mai suportam ce se întâmpla în comuna. Am reclamat foarte multe treburi, inclusiv modul cum au fost taiati unii copaci. A fost dezastru total în comuna Tacuta. Speram, de data aceasta, ca totul se va rezolva. Avem la conducerea prim\riei oameni gospodari, liberali de frunte si suntem mai mult ca siguri ca vom iesi din saracie”, spun satenii din Tacuta.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.