CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bărbat arestat după ce şi-a violat fiica de 11 ani. Victima a fost dusă într-un centru al Protecţiei Copilului

Publicat

in

Un bărbat de 34 de ani, din localitatea vasluiană Popeni, a fost arestat preventiv pentru viol după ce şi-a abuzat sexual fiica de 11 ani în momentul în care soţia sa se afla la serviciu. Victima a fost dusă într-un centru al Direcţiei pentru Protecţia Copilului.
Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Zorleni cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, faptă comisă asupra unei minore în vârstă de 11 ani.
Cercetările au fost demarate urmare a sesizării primite de polițiști prin apelul unic de urgență 112 din partea mamei minorei.
Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că în seara de 11 decembrie a.c., bărbatul a mers în camera minorei și a întreținut, prin constrângere, relații sexuale cu aceasta.
Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbatului și l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Mihaela SIMA

Populare