Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cumpara lapte proaspat de la dozatoarele Agrotica Viisoara si castigi un SMART TV

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

In acest an Agrotica Viisoara a adus pe piata vasluiana dozatoarele de lapte proaspăt. Ele au fost amplasate în mai multe puncte din oraș, atât în interiorul unor magazine dar și în exterior. Zilnic sunt aprovizionate cu lapte proaspat de la ferma de vaci Agrotica Viisoara, din județul Vaslui. In prag de sărbători societatea Agrotica a scos la concurs opt televizoare, SMART. „Mecanismul este foarte simplu pentru cine vrea sa castige un astfel de premiu: merge la dozator, cumpara laptele si se uita sub capac. Daca gaseste textul „un tv ai castigat”, atunci este norocosul castigator al unui SMART TV”, a declarat Adrian Scantee, directorul Agrotica Viisoara. In acest weekend au fost doi castigatori:
Pavelescu Marius, 36 ani, din Vaslui, a castigat dupa ce a achzitionat lapte din magazinul Aurocor din gara, iar Boca Sorin, 51 de ani, a castigat de asemenea un SMART TV la dozatorul din Piata Traian.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.