Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un vasluian a refuzat o casa de la Becali. Barbatul a preferat sa-i ceara o sticla de vin, lucru care l-a scos din sarite pe milionar

Publicat

in

Viorel Garoafa, un barbat amarat din comuna Solesti, traia intr-o cocioaba improvizata, alaturi de nevasta si multi copii. Satenii spun ca si-a vandut casa pentru bautura, insa varianta „oficiala” este ca socrul lui a pus mana pe acte si a instrainat imobilul. Cu cativa ani in urma, comuna a fost vizitata de Becali. S-a intamplat intr-un sat din Vaslui, in urma cu cativa ani, scrie stirilekanald.ro. Viorel Garoafa, un barbat amarat din comuna Solesti, traia intr-o cocioaba improvizata, alaturi de nevasta si multi copii. Satenii spun ca si-a vandut casa pentru bautura, insa varianta „oficiala” este ca socrul lui a pus mana pe acte si a instrainat imobilul. Cu cativa ani in urma, comuna a fost vizitata de marele Gigi Becali.Intalnirea cu latifundiarul din Pipera a fost punctul culminant in viata  lui Garoafa.

Milionarul, a vazut in ce conditii isi creste barbatul copiii si i-a zis ca-i plateste constructia unei noi case, cu tot ce-i trebuie. Replica omului l-a lasat pe Gigi fara cuvinte. „Da pan’ la casa, nu dai mata’ o sticla de vin?”, l-a intrebat Garoafa, conform Monitorul de Vaslui. Cand a auzit asta, Afaceristul s-a intors pe calcaie si a plecat fara sa se mai uite inapoi.Problemele cu alcoolul ale barbatului erau recunoscute de toti vecinii lui. Acestia au declarat ca acesta cam uita sa aiba grija de copiii lui, tocmai de asta, nu de putine ori s-a intamplat ca minorii fie sa sufere accidente, fie sa fure sau sa sparga cate un geam. Cu toate astea, Viorel Garoafa n-a vrut nici in ruptul capului sa lase autoritatile sa-i ia pe cei mici.„Noi suntem saraci, dar eu tin la copiii mei. Au venit de pe la Protectia Copilului, dar eu nu-mi dau copiii. Am eu grija de ei, au haine, au mancare, chiar daca nu avem o casa cum trebuie. De baut, beau asa… de pleasca, de pe la altii. Pe copii mai bine ii omor cu mana mea decat sa-i dau la altii sa-i cresca. Eu le dau tot ce trebuie”, a spus Viorel Garoafa.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.