Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Focul face victime din nou! Un om al strazii a murit intr-un incendiu

Publicat

in

Dupa ce ieri un barbat de 73 de ani a sfarsit ars intr-un incendiu, un om al strazii a murit dupa ce a aprins niste gunoaie, intr-o casa de pe str. Alexandru cel Bun, in care obisnuia sa-si faca veacul. La numarul de urgenta 112, s-a anuntat ca in casa parasita mai era o persoana. Pompierii au cautat toata noaptea o a doua victima, dar nu au gasit nimic.
„La fata locului s-au deplat de urgenta doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si ambulanta TIM, cu 9 subofiteri si doi ofiteri. A fost gasit un barbat in varsta de 58 de ani, decedat. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii închise”, a dcclarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Petru Iftene.
Practic, persoanele fara adapost care stateau peste noapte in casa darpanata, obisnuiau sa dea foc inauntru la diverse deseuri, hartii sau materiale textile pentru a se incalzi.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.