Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Unii elevi merg la scoala, altii stau acasa! Iata lista scolilor inchise!

Publicat

in

Inspectoratul Școlar Județean Vaslui anunța ca joi, 12 Ianuarie, vor fi reluate cursurile. Oficialii instituției au mai declarat ca in situații excepționale vor fi de acord cu suspendarea totala sau parțiala a cursurilor. „Fiecare director de școala va decide, in funcție de condițiile meteorologice, dacă instituția școlară pe care o manageriază, va sista sau își va relua activitatea. „spun cei de la ISJ VasluiTrebuie reamintit faptul ca in județul Vaslui este in vigoare un cod galben de viscol si zăpada, valabil pana miercuri la ora 21.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

SCOLILE RAMAN INCHISE IN COMUNELE: Bogdana, Padureni, Bogdanesti, Lipovat, Berezeni, Codaesti, Zapodeni si Gherghesti, din cauza problemelor cu drumurile comunale inzapezite.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Oficialii ISJ VASLUI – au mai declarat ca in situatii exceptionale vor fi de acord cu suspendarea totala sau partiala a cursurilor. „Fiecare director de scoala va decide, in functie de conditiile meteorologice, daca institutia scolara pe care o manageriaza, va sista sau isi va relua activitatea. „spun cei de la ISJ Vaslui.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.