Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un bărbat a încercat să tâlhărească gestionara unui magazin din Vaslui. El a fost identificat și reținut de polițiști

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui l-au reținut pentru 24 de ore pe C. Marian, de 30 de ani, din municipiul Vaslui, acesta fiind bănuit de comiterea tentativei la infracțiunea de tâlhărie, faptă săvârșită asupra gestionarei unui magazin din municipiul Vaslui, o femeie de 45 de ani.
În fapt, în după-amiaza de 25 ianuarie a.c., bărbatul se afla în magazin și profitând de faptul că gestionara se afla singură, i-a solicitat, sub amenințare, banii din încasări. Femeia a ripostat și a început să strige după ajutor. În apărarea acesteia a intervenit un bărbat care a încercat să rețină bărbatul, însă, acesta a reușit să fugă de la locul faptei.
În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat bărbatul și au probat activitatea infracțională a acestuia. C. Marian a fost reținut, iar astăzi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri privative.
În acest caz, datorită faptului că femeia a reacționat și a solicitat ajutor, autorul a renunțat la comiterea faptei. Plecând de la acest caz, polițiștii adresează câteva recomandări pentru a preveni acest gen de fapte.
Astfel, în situația în care sunteți agresați, strigați după ajutor, ripostați în măsura în care conștientizați că nu vă puneți viața în pericol, adoptați o atitudine hotărâtă astfel încât să descurajați agresorul, încercați să rețineți cât mai multe detalii despre agresor/agresori, anume: vârstă, îmbrăcămintea, statura, conformație fizică, semne particulare, apoi anunțați imediat organele de poliție.
În cazul în care sunteți victima acestui tip de agresiune apelați cu toata încrederea la instituția POLIȚIEI.
Adriana ADAM

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.