Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Soluții pentru evitarea aglomerației la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui

Publicat

in

Pentru reducerea timpului de așteptare, începând cu 01 februarie 2017, cetățenii din județul Vaslui, își pot face programare online pentru servicii privind înmatricularea vehiculelor și autovehiculelor și servicii privind permisele de conducere.

Programarea online se poate face pe site-ul Instituției Prefectului-Județul Vaslui, la adresa http://www.prefecturavaslui.ro/inmatriculari.html, pentru intervalul orar 12-14, doar pentru următoarele două luni calendaristice.

De asemenea, persoanele care nu apelează la programarea online, se pot prezenta la ghișeele de lucru cu publicul, numai pe bază de bonuri de ordine eliberate zilnic la sediul S.P.C.R.P.C.Î.V. Vaslui. Numărul bonurilor de ordine este influențat de numărul programărilor online.
Pentru alte informații, accesați pagina instituției, www.prefecturavaslui.ro.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.