Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Doi fraţi şi părinţii acestora, reţinuţi pentru tentativă de omor, după ce au bătut un consătean cu răngile şi furcile

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Doi fraţi şi părinţii acestora, din localitatea vasluiană Gologofta, au fost reţinuţi, miercuri, de către procurori, sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce au bătut un consătean cu răngile şi furcile în mijlocul unui drum din sat. Victima a ajuns în stare gravă la un spital din Iaşi, cu leziuni în special la cap.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au dispus reţinerea pentru 24 de ore a patru membri ai unei familii din comuna Ivăneşti, acuzaţi că au bătut cu sălbăticie un vecin, transportat ulterior în stare gravă la un spital din Iaşi.
Doi fraţi şi părinţii acestora l-au atacat pe consăteanul lor cu răngi şi furci, lovindu-l peste corp şi cap, provocându-i leziuni grave, care i-au pus viaţa în pericol. Conflictul ar fi pornit de la faptul că victima le-ar fi reproşat agresorilor că şi-au lăsat animalele la păscut pe terenul său.
”Pe fondul unor tensiuni mai vechi, cei patru au atacat victima şi au lovit-o în repetate rânduri cu furci şi răngi, în special în zona capului. Agresiunea a continuat chiar şi după ce victima a căzut la pământ, în mijlocul unui drum din sat”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja. Cei patru agresori s-au oprit din a-şi lovi victima în urma strigătelor localnicilor. Ulterior, a fost anunţată Poliţia care, sub coordonarea unui procuror, a început cercetările în acest caz. Anchetatorii au dispus reţinerea celor patru membri ai familiei din Gologofta, urmând ca aceştia să fie prezentaţi în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.