Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Euforicii de la Curtea de Conturi! Cine controleaza institutiile publice si dicteaza sanctiuni in functie de alcoolemie

Publicat

in

Un auditor extern de la Camera de Conturi, cercetat penal după ce a fost prins conducând băut şi fără permis. Norocul a facut ca prin preajma sa nu fie cetateni . Indivindul alcoolisti le-ar fi scurtat viata sau i-ar fi nenorocit pentru tot restul zilelor. Personajul care trambiteaza prin toate bodegile ca este auditor extern la Camera de Conturi Vaslui, este acum cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului, după ce, băut fiind, a intrat cu maşina într-un stâlp. Bărbatul a fost prins din nou la volan de către poliţişti după ce i s-au recoltat probe de sânge la spital, fiindu-i întocmit un alt dosar penal.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul a intrat cu maşina într-un stâlp de susţinere a unui semafor electric dintr-o intersecţie din apropiere de zona centrală a municipiului Vaslui, după ce a virat cu maşina de pe bulevardul Ştefan cel Mare spre strada Huşului. Poliţiştii ajunşi în scurt timp la locul accidentului l-au testat pe şoferul de 61 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,5 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
În consecinţă, auditorul extern de la Camera de Conturi a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
”Şoferului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. În consecinţă, i s-a reţinut permisul de conducere şi i s-a pus în vedere că nu mai are drept de circulaţie pe drumurile publice. Cu toate acestea, bărbatul a fost identificat din nou la volanul maşinii implicate în accident în timp ce se deplasa spre domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.
Şoferul a fost din nou testat de către poliţişti, valoarea indicată de aparat fiind de această dată de 0,46 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Astfel, agenţii de la Rutieră i-au întocmit un nou dosar penal angajatului Camerei de Conturi Vaslui pentru conducerea unui autovehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.
Bărbatul de 61 de ani este auditor extern la Camera de Conturi Vaslui, cu atribuţii de control la instituţiile publice.
Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.