Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un microbuz cu pelerini s-a răsturnat pe un drum judeţean din Vaslui; trei persoane, transportate cu ambulanţele la spital

Publicat

in

Trei persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani, au fost duse cu ambulanţele la spital, vineri după-amiază, după ce microbuzul în care se aflau şi care urma să transporte mai mulţi pasageri la o mănăstire din apropiere de municipiul Bârlad s-a răsturnat. Alţi trei pasageri şi şoferul autovehiculului nu au necesitat transportul la o unitate medicală.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul a avut loc pe DJ 243 Pogana – Bârlad, după ce şoferul microbuzului, un bărbat de 48 de ani, a pierdut controlul volanului, pe un sector de drum în pantă, din cauza vitezei, şoseau fiind acoperită cu apă. Microbuzul a derapat şi a ieşit de pe şosea, răsturnându-se pe câmpul din apropierea drumului.
”În urma accidentului, trei persoane aflate în autovehicul au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul de Urgenţă Bârlad. Celelalte patru persoane aflate în maşină nu au dorit să fie transportate la unitatea medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică. Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă. Microbuzul implicat în accident fusese închiriat de către pasageri pentru a merge la o mănăstire din apropiere de municipiul Bârlad.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.