Conecteaza-te cu noi

StiriEst

“Dna Sevil Shhaideh, vă puteţi ocupa și de combaterea sărăciei din Vaslui?”Ultimatum de la PNL pentru mai marii PSD!

Publicat

in

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, scrie pe Facebook, după o vizită în judeţul Vaslui, că liberalii se vor opune “fraternizării” cu PSD, acuzând partidul că a adus doar sărăcie în ţară, şi o întreabă pe ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, dacă se va ocupa şi de astfel de judeţene prin alocări de fonduri, nu doar de Mamaia.
“În puţine locuri din ţară este lupta contra PSD atât de grea ca la Vaslui. Sunt mândră de colegii din PNL care se luptă în condiţii extrem de dificile. Vineri seara am participat la şedinţa Biroului Permanent Judeţean Vaslui. Aici am găsit oameni supăraţi pe unele decizii din trecut ale PNL, dar cu toate acestea determinaţi să lucreze pentru a aduce filiala Judeţeană din Vaslui la nivelul aşteptat. În ce mă priveşte, nu voi tolera fraternizarea cu PSD-ul”, scrie Turcan.
Liderul PNL spune că în foarte multe judeţe ale României, “PSD a ştiut să aducă un singur lucru: sărăcie”, iar liberalii cer investiţii masive în infrastructură, educaţie, sănătate, atragerea de investitori şi punerea în valoare a turismului şi a patrimoniului cultural.
“Există soluţii! Termitele de la PSD nu au produs decât şomaj şi sărăcie în Vaslui. Dna. Sevil Shhaideh, vă puteţi ocupa totuşi şi de combaterea sărăciei din Vaslui? România e mare! Nu înseamnă doar Mamaia”, mai scrie şeful PNL.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.