Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Anchetă a Poliţiei la Spitalul Judeţean Vaslui, după ce un pacient de 88 de ani s-a aruncat de la etajul I al pavilionului Secţiei Infecţioase şi a murit

Publicat

in

Poliţia Vaslui a declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce un pacient în vârstă de 88 de ani a murit, aruncându-se de la etajul I al pavilionului Secţiei Infecţioase. Conducerea unităţii medicale susţine că nu a existat niciun viciu de procedură în gestionarea cazului de către personalul medical.
Potrivit conducerii spitalului vasluian, bărbatul beneficia de tratament şi urma să fie externat.
‘Am discutat cu cei din secţia în care s-a produs evenimentul şi, potrivit primelor verificări, cazul a fost gestionat potrivit protocoalelor în vigoare. Vom vedea cu exactitate ce s-a întâmplat şi dacă se impun sancţiuni. Este regretabil ce s-a întâmplat’, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder. Aceasta a mai spus că a discutat cu medicul curant al pacientului, care a declarat că bărbatul nu a dat niciun semn că ar avea vreo problemă, actul său fiind considerat total imprevizibil de către cadrele medicale. Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz şi urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.