Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cat de prost poate fi un politist! Iata cum se dau amenzi la Vaslui!

Publicat

in

Stupoare pentru un tânăr din Timișoara care s-a trezit că are de plătit o ditamai amenda pe motiv că ar fi fost prins în localitatea Pădureni din județul Vaslui conducând un vehicul cu tracțiune animală în timp ce se afla în stare de ebrietate. El susține că nu a fost niciodată în acea parte a țării.
Ionuț Marius Oprea a rămas fără cuvinte atunci când logodnica sa i-a arătat plicul primit de la Poliție. Procesul-verbal în cauză este semnat de agentul constatator Adrian Luigi, de la Poliția municipală Huși. Potrivit documentului, Ionuț Marius Oprea are de plătit o amendă de 1.305 lei, în plus aplicându-i-se și 9 puncte penalizare pe motiv că ”a condus un vehicul cu tracțiune animală aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, fapt dovedit cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,41 mg/l alcool pur în aerul respirat”.
Procesul verbal cu pricina a fost încheiat pe 30 martie anul curent, dată la care Ionuț Marius Oprea spune că era la serviciu, în Timișoara, la distanță de 700 de kilometri de locul indicat în documentul primit de la poliție.
„Mi se pare revoltătot ce mi s-a întâmplat. Am sunat la poliție și în Moldova, am fost și la Timișoara. Cu toțiii au rămas cu gura căscată și mi-au spus că trebuie să contest amenda. Ce amendă să contest oameni buni pentru o faptă petrecută la Vaslui. Nu am fost niciodată pe acolo și am zeci de martori că la acea oră eram la sute de kilometri distanță, la lucru, în Timișoara. Sunt decis să îi dau în judecată pe cei responsabili. Gafa poliției mi se pare de neiertat”, a declarat tânărul pentru www.banatulmeu.ro.
Mirarea bărbatului este cu atât mai mare cu cât pe procesul-verbal erau menționate corect adresa sa din Timișoara, precum și CNP-ul. Martorul celor constatate de agentul rutier se numește Virna Gigel.
Întreaga poveste, relatată de publicația locală, a fost făcută publică și pe contul de socializare al lui Ionuț Marius Oprea. ”Vreau sa se faca dreptate !!! NU E LOCUL LUI IN POLITIE, DACA NU STIE SA ISI FACA TREABA !!!”, sunt cuvintele postate de el.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.