Conecteaza-te cu noi

StiriEst

UPDATE Fata a fost omorata! O copila de 13 ani a disparut de acasa! Zeci de politisti si jandarmi o cauta. Familia se gandeste la ce este mai rau

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

UPDATE

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Minora din Gherghesti care a disparut de acasa , a fost gasita decedata pe raza localitatii Ivanesti, la aproape 70 de km departare de locuinta sa. Surse judiciare au declarat ca minora a fost omorata. Politistii au si un suspect pe care l au dus la audieri.

Stirea initiala

Zeci de jandarmi, politisti si localnici cauta o minora in varsta de 13 ani. Fata a fost data disparuta de familie. Ea a plecat de la școală spre casă, dar nu a mai ajuns la domiciliu. Fortele de ordine au organizat cautari si intr-o padure din zona satului in care locuieste copila

Cautari disperate in localitatea vasluiana Gherghești , acolo unde o eleva in varsta de 13 ani a fost data disparuta de familie. Fata a plecat in urma cu cateva zile de acasa spre scoala, a stat la orele de curs, iar apoi a pornit din nou spre casa. Nu a ajuns insa la domiciliu, iar familia a alertat autoritatile. In aceasta dimineata, zeci de jandarmi, politisti, dar si licalnici, au plecat in cautarea ei. Autoritatile verifica traseul care trebuia parcurs de minora de la scoala pana acasa, localitatile invecinate, dar si o padure din zona.

 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.