Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ce au gasit oamenii legii in geanta unei tinere. Si politistii au ramas uimiti

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

O tânără de 24 de ani din Bucureşti a fost amendată cu 3.000 de lei de către polişţiştii de frontieră vasluieni, după ce a încercat să introducă ilegal în ţară, prin Vama Albiţa, 37.000 de euro, ascunşi în bagajele personale. Autorităţile de frontieră i-au confiscat femeii, pasageră într-un microbuz, 27.000 de euro, sumă ce depăşea plafonul vamal admis.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Vaslui, cei 37.000 de euro, în bancnote de 500 şi 50 de euro, au fost descoperiţi ascunşi printre lucrurile personale dintr-o geantă de voiaj a tinerei.
Femeia se afla într-un microbuz de transport persoane înmatriculat în Republica Moldova şi care efectua o cursă regulată pe ruta Chişinău – Bucureşti. Banii au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră, în urma unui controlul amănunţit.
”Tânăra a spus autorităţilor de frontieră că banii respectivi îi avea împrumutaţi de la o persoană din Chişinău, fără a preciza scopul. Femeia a spus că nu ştia că are obligaţia să declare la controlul la frontieră orice sumă ce depăşeşte plafonul vamal adimis, respectiv 10.000 de euro”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Autorităţile de frontieră i-au confiscat femeii cei 27.000 de euro, sumă ce depăşea plafonul vamal admis. De asemenea, poliţiştii de frontieră au amendat-o cu 3.000 de lei.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.