Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un pedagog de la un liceu din Huși a fost arestat pentru violență în familie după ce și-a bătut și sechestrat soția în cabinetul medical al unității de învățământ

Publicat

in

Judecătoria Huși a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru violență în familie, pe numele unui tânăr de 31 de ani, pedagog la Liceul Tehnologic ”Sfânta Ecaterina” Huși. Acesta este acuzat că și-a agresat soția în unitatea de învățământ. Incidentul s-a petrecut chiar în cabinetul medical al școlii, acolo unde femeia, angajată tot ca pedagog în aceeași instituție, se adăpostise în cursul nopții tot din cauza problemelor existente în familie. Dimineața, bărbatul a intrat peste soția sa în cabinetul medical, unde a lovit-o, a amenințat-o cu acte de violență și a tras-o de păr în momentul în care a încercat să iasă din camera în care se aflau. Cei doi au fost găsiți de către asistentul medical în momentul în care acesta a venit la serviciu, fiind anunțată conducerea liceului. Ulterior, directorul unității de învățământ a sesizat incidentul la Poliție, care a demarat o anchetă în acest caz. Polițiștii hușeni au emis pe numele bărbatului ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.