Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Incendiu puternic intr-un bloc de garsoniere. Toti locatarii au fost evacuati!

Publicat

in

Panica noaptea trecuta intr-un bloc din Vaslui. Un incendiu a izbucnit la o garsonieră. Două echipaje de pompieri au intervenit la faţa locului, evacuând toţi locatarii dintr-o scară de bloc, din cauza degajării foarte mari de fum.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, cpt. Marius Marişcu, incendiul s-a produs în locuinţa unui bărbat în vârstă de 44 de ani, care a adormit cu ţigara aprinsă.
“Focul s-a extins foarte repede de la ţigara respectivă. Din fericire, bărbatul s-a autoevacuat, el nefiind surprins în totalitate de incendiu, fapt care ar fi putut duce la decesul acestuia. El a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei şi al trunchiului şi a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. Fiindcă focul se manifesta cu degajare foarte mare de fum pe casa scării, au fost evacuate persoanele de la celelalte locuinţe, în total 34 de persoane, dintre care 27 de adulţi şi 7 copii”, a declarat Marius Marişcu.
Pompierii care au intervenit la faţa locului au evacuat fumul prin deschiderea ferestrelor de la capetele holului, după care persoanele evacuate au revenit în locuinţe. O persoană a suferit un atac de panică, beneficiind de îngrijiri la faţa locului. După aproximativ o oră de la stingerea incendului şi după ce echipajele de pompieri au plecat de la locul intervenţiei, alte două persoane au solicitat asistenţă medicală pentru atacuri de panică.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.