Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un vasluian va sta noua ani dupa gratii din cauza ca si-a ucis sotia in fata copiilor. A incercat sa se sinucida, dar nu a reusit

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Tânărul din localitatea vasluiană Ciocani care, în urmă cu jumătate de an, şi-a ucis soţia în prezenţa fetiţei sale de şase ani şi apoi a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a tăiat gâtul cu intenţia de a se sinucide a fost condamnat la nouă ani de închisoare. Instanţa l-a mai obligat pe bărbatul de 26 de ani şi la plata a 400.000 de lei daune morale copiilor săi şi mamei victimei.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Tribunalul Vaslui l-a condamnat la nouă ani de închisoare pentru omor pe Vasile Uiuroc, cel care, în urmă cu jumătate de an, şi-a ucis soţia cu zeci de lovituri de cuţit în prezenţa fiicei sale în vârstă de şase ani.

De asemenea, instanţa l-a obligat pe tânărul de 26 de ani la plata a câte 100.000 de lei daune morale către cei trei copii ai săi, precum şi către mama fostei sale neveste.

Hotărârea judecătorilor vasluieni, care au admis şi solicitarea mamei victimei de plată de către autorul crimei a 7.500 de lei daune materiale, nu este definitivă, putând fi atacată cu apel atât de către procurori, cât şi de către Vasile Uiuroc.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, tânărul de 26 de ani şi-a ucis soţia cu zeci de lovituri de cuţit, în locuinţa comună a acestora, din localitatea Ciocani. Crima s-a petrecut în seara de 29 noiembrie 2016, sub privirile fetiţei de şase ani a celor doi soţi. După ce şi-a înjunghiat nevasta, Vasile Uiuroc şi-a tăiat gâtul cu acelaşi cuţit, cu intenţia de a se sinucide. Cei doi soţi au fost găsiţi a doua zi dimineaţă de către mama femeii, care a alertat autorităţile. Transportat la spital în stare gravă, bărbatul a fost recuperat de către medici, după două săptămâni fiind arestat preventiv pentru omor.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.