Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un tanar a murit, iar un altul este in stare grava la spital. Baietii s-au rasturnat cu caruta intr-o curba

Publicat

in

Un tanar a decedat intr-un accident de circulatie produs in ziua de 08.07.2017, pe raza comunei Coroiesti. In ziua de 08.07.2017,  la numarul de urgenta 112 a fost primita o sesizare cu privire la faptul ca pe raza satului Mireni, comuna Coroiesti, a avut loc un accident rutier grav. Politistii Biroului Rutier Barlad  au efectuat cercetari la locul accidentului, stabilind urmatoarele:

G.Andrei, in varsta, de 18 ani, domiciliat in satul Mireni se deplasa cu un vehicul cu tractiune animala, incarcat cu fan, pe un drum satesc din localitatea de domiciliu. Intr-o curba, tanarul a pierdut controlul vehiculului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Urmare a leziunilor grave,  acesta a decedat. Din accident a rezultat si ranirea unui pasager din caruta, in varsta de 17 ani, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Barlad. Politistii continua cercetarile in vederea clarificarii imprejurarilor in care  s-a produs acest accident grav.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.