Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O femeie a suferit un accident vascular la scurt timp dupa ce a plecat de la spital

Publicat

in

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat, luni, verificări, în cazul unei femei care s-a prezentat, sâmbătă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui, unde familia acuză că ar fi fost tratată superficial, aceasta suferind un accident vascular cerebral într-o staţie de autobuz, la scurt timp de la externarea făcută în aceeaşi zi.

„Am solicitat un punct de vedere conducerii spitalului, pentru a vedea exact ce s-a întâmplat în acest caz. Urmează se se stabilească dacă au fost respectate protocoalele medicale, dacă s-au făcut investigaţiile necesare sau dacă se poate vorbi de neglijenţă. Deocamdată, nu ne putem pronunţa”, a declarat directorul executiv al DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

Familia femeii acuză faptul că aceasta s-a prezentat la spital cu hipertensiune, dureri de cap şi constipaţie, fiind externată după cinci ore, timp în care i s-au făcut nişte analize şi o clismă.

Potrivit conducerii SJU Vaslui, în cadrul unităţii medicale a fost demarată o anchetă administrativă.

„Pacienta se află momentan internată în Secţia de Neurologie. Ancheta urmează să stabilească dacă în acest caz cadrele medicale au procedat corespunzător”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.