Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Preoti obligati sa cumpere tablouri cu episcopul iubaret si siliti sa ii accepte avansurile sexuale

Publicat

in

Despre escapadele nedemne de un preot vorbesc în exclusivitate, doi foşti apropiaţi ai episcopului Corneliu. Preoţii reclamă şi că au fost obligaţi să plătească sume importante drept biruri.
“Știam și eu despre ce se întâmpla, de când se pregătea filmarea pentru el. Preotul care a făcut filmarea mi-a spus de avansurile pe care i le făcea mergând la el în apartament. Eu nu am crezut de lucrurile astea până nu am văzut filmarea”, a declarat un apropiat al Episcopului de Huși. Preoții din subordinea Episcopului au mai reclamat și faptul că au fost obligați să cumpere un tablou cu portretul preotului Corneliu, în valoare de 500 de lei. Parohii ar fi fost obligați să cotizeze sume prea mari pentru o pânză fără de care nu s-ar fi putut oficia liturghia. Potrivit unor surse din BOR, înalții prelați sunt hotărâți să ia o decizie drastică în privința lui Corneliu Bârlădeanu, așa că nu este exclus să îl caterisească. Doar că soarta lui va fi decisă prin vot. Un singur ierarh şi-a anunţat absenţa, insa din cauza unor probleme de sănătate.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.