Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un barbat a fost prins beat la volan de doua ori intr-o zi! Individul avea si permisul suspendat

Publicat

in

In dupa-amiaza zilei de marti, 15 august, un echipaj al Politiei Municipale Husi ce se afla in exercitarea atribuțiunilor de serviciu, la periferia municipiului, a observat un autoturism marca Opel Astra care se deplasa intr-un mod haotic pe partea carosabila. Echipajul a procedat la urmărirea in trafic a autoturismului pana in fata Primariei, unde a oprit, prin semnale acustice și luminoase. Imediat dupa ce a fost oprit, acesta a fugit de la fata locului. Polițiștii huseni au parcurs la urmarirea individului si l-au depistat in spatele unor garaje situate pe Aleea Stadion.

Soferul a fost preluat de un echipaj al Biroului Rutier si transportat la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” pentru efectuarea probelor biologice, urmând a se stabili valoarea alcoolemiei.

Dupa recoltare, soferul cu pricina a fost condus la Politia municipiului Husi pentru audieri .

Imediat dupa ce a fost audiat, soferul a parasit sediul politiei, insa nu s-a dus acasa, acesta deplasandu-se catre autoturism in care s-a urcat si a condus din nou. Paradoxal este ca polițiștii l-au observat din nou in trafic si l-au oprit pentru a doua oara, moment in care a fost testat din nou cu aparatul alcooltest. Mentionam faptul ca la prima testare soferului i-a reiesit 1,03 mg/l in aerul respirat, iar la a doua testare o valoare de 0,80 mg/l.

De specificat este si faptul ca soferul avea permisul auto suspendat

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.