CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Programarile pentru obtinerea permisului au ajuns in luna martie 2018. Cum a rezolvat Prefectura problema

Publicat

in

Este jale la programările pentru susţinerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere. Acestea au ajuns până în martie 2018, peste 1.700 de absolvenţi de şcoli de şoferi fiind înregistraţi online pe site-ul Prefecturii Vaslui. Prefectul judeţului, Eduard Popica, susţine că s-a ajuns aici din cauza lipsa de personal, dar ca a reusit sa rezolve o mare parte a problemei.
“S-a ajuns în această situaţie din cauza lipsei de personal de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, unde sunt doar doi examinatori auto. Însă, după mai multe discuţii cu reprezentanţi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, s-a aprobat transferul a doi poliţişti la SPCRPCIV, unul de la 15 august, iar celălalt începând cu 1 septembrie. Singura problemă care mai rămâne este acreditarea celor doi agenţi transferaţi în vederea obţinerii atestatului de examinator auto”, a declarat prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica.
Pe lângă transferul celor doi agenţi, Prefectura Vaslui a obţinut şi detaşarea unui ofiţer de la SPCRPCIV Bacău pentru o perioadă de două luni.
În urma acestor transferuri, prefectul susține că în următoarele luni se va ajunge ca perioada dintre testarea teoretică şi cea practică să fie de o lună.
Sorin SAIZU

 

Populare