Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

SOCANT! Un tata i-a taiat gatul fetitei sale in varsta de 5 ani

Publicat

in

Un bărbat din Botoşani si-a omorat fiica in varsta de 5 ani, după o ceartă cu mama ei. Copila a fost prinsă la mijloc – fără vină – în ceartă părinţilor. Barbatul a fost retinut de procurori
Scenele teribile s-au derulat azi-noapte în localitatea Vânători. Tatăl a stat la muncă toată ziua, iar după ce a ajuns acasă a băut peste măsură, până târziu, povestesc rudele. La un moment dat, s-a luat la ceartă cu soţia şi a pus mâna pe un cuţit. Mama lui a intervenit însă şi şi-a scos nora din casă. Când s-a văzut singur însă, individul şi-a vărsat furia pe singurul lui copil.
Voichiţa Vezeteu, bunica fetiţei: “A venit acasă ţeapăn de beat. El mă ameninţă şi-mi spunea că într-o zi o să îmi facă o “bucurie”. Ştiam că e agresiv, dar nu m-am gândit la aşa ceva . Ea a ţipat disperată şi am auzit-o şi am scăpat-o. El avea un belciug la uşa şi nu puteam intră. Acum am zis că sparg uşa şi tot întru, dar nu am mai putut face nimic.”
După izbucnirea cutremurătoare, bărbatul s-a întins în pat. Aşa l-au găsit poliţiştii.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.