Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Episcopul Ignatie: “Susţin familia aşa cum Dumnezeu a lăsat-o”

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

O caravană a Coaliţiei pentru Familie a fost prezentă marţi, la Vaslui, unde au fost organizate întâlniri cu cetăţenii, în vederea susţinerii familiei tradiţionale.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Reprezentanţii asociaţiei au mers în câteva zone intens circulate din municipiul reşedinţă, au împărţit pliante şi au stat de vorbă cu oamenii.

‘Susţinem demersul Coaliţiei pentru Familie şi ne bucurăm că prin astfel de evenimente sunt promovate valorile creştine. Celor de la Coaliţia pentru Familie li s-au alăturat tineri voluntari din Vaslui, membri ai Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi, care au împărţit pliante şi au vorbit cu cetăţenii. Vasluienii s-au dovedit a fi foarte receptivi şi au primit cu drag informaţiile. Atât la slujbele pe care le oficiem, cât şi la întâlnirile pe care le avem cu cetăţenii, ţinem să amintim mereu importanţa susţinerii familiei tradiţionale’, a declarat protopopul de Vaslui, Adrian Chirvasă.

Şi noul episcop al Huşilor, Ignatie, numit în funcţie în luna octombrie, a afirmat încă de la instalarea în scaunul eparhial că susţinerea familiei tradiţionale va fi una dintre priorităţile sale.

‘Una dintre priorităţile mele va fi şi susţinerea familiei aşa cum Dumnezeu a lăsat-o: din mamă, tată şi copii. De ce? Dacă vrei să distrugi credinţa unui neam, a unui popor, e nevoie să destabilizezi, să desfigurezi conceptul de familie’, a susţinut episcopul de Huşi, la ceremonia de întronizare.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.