Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tineri batuti si jefuiti pe strazi din Vaslui de o banda de tâlhari

Publicat

in

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, din județul Vaslui, au fost reținuți de către polițiști pentru tâlhărie calificată. Ei sunt acuzati ca au comis mai multe atacuri pe timpul nopții pe diferite strazi din Vaslui. Victimele erau, în general, tineri care ieșeau de la discotecă, principalele obiecte vizate fiind telefoane mobile.
Potrivit politistilor, prima lovitură a avut loc în cursul nopții de 19 noiembrie, pe strada Decebal, atunci când patru indivizi l-au bătut pe un tânăr de 22 de ani căruia apoi i-au luat telefonul mobil. Următoarele două tâlhării s-au petrecut în centrul orașului în cursul nopții trecute. Mai întâi a fost atacat un vasluian de 20 de ani care, după ce a fost lovit cu pumnul în frunte, a fost dezbrăcat și lăsat fără geacă. La doar jumătate de oră, tâlharii au atacat din nou, în zona Parcului Teatrul de Vară. De această dată, victimă a fost un adolescent de 16 ani care, după loviturile primite în față, a fost deposedat de două telefoane mobile.
”În urma sesizărilor primite, polițiștii au întreprins acțiuni specifice pentru identificarea autorilor. Astfel, au fost depistate cinci persoane, toate din localitatea Tanacu, suspecte în acest caz. Față de trei dintre acestea s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru tâlhărie calificată. De asemenea, alți doi tineri, de 15 și 18 ani, sunt suspecți de infracțiunea de lovire în aceeași cauză”, a declarat  purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.