Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un batran este dat in urmarire dupa ce a fost externat de la Psihiatrie

Publicat

in

Un bătrân de 79 de ani din județul Vaslui este dat în urmărire națională după ce a fost externat, în urmă cu patru zile, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui fără să fie anunțate rudele. Conducerea unității medicale a dispus efectuarea unei anchete interne pentru a stabili cum de a fost posibil ca un pacient să fie lăsat să plece fără a fi însoțit de vreun aparținător, mai ales că avea tulburări de comportament.
Polițiștii vasluieni sunt în alertă maximă de o zi după ce un bătrân a dispărut în condiții suspecte. În vârstă de 79 de ani, Iorgu Ocheană, din localitatea Mărășeni, este de negăsit la patru zile de la externarea sa din Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui fără să fie anunțată vreo rudă. Membrii familiei au aflat că bătrânul nu mai este internat în unitatea medicală abia după două zile și atunci au anunțat Poliția. În consecință, autoritățile statului l-au dat în urmărire națională pe Iorgu Ocheană. Bătrânul a fost internat în spital după ce ar fi agresat un polițist.

Mihaela SIMA

Fest Bijuterii

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.