Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cand se deschide targul de Craciun si cum va fi ornat orasul pentru sarbatori

Publicat

in

Municipiul Vaslui va avea în premieră anul acesta un târg de Crăciun, a anunţat primarul Vasile Pavăl.
‘Totul de va desfăşura în Piaţa Centrului Civic, acolo unde urmează să fie amplasate căsuţele de lemn în care vor sta comercianţii. Târgul va fi deschis în jurul datei de 15 decembrie. Au fost stabiliţi deja comercianţii. Este vorba despre firme sau persoane fizice autorizate care vor oferi produse specifice sărbătorilor: alimente, dulciuri, ornamente pentru brazi, cadouri. Sperăm ca prin organizarea acestui târg să le facem vasluienilor mai plăcute sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou’, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl. Edilul şef a precizat că anul acesta vor fi schimbate şi ornamentele care vor fi folosite la iluminatul festiv.
‘Licitaţia a fost câştigată de o firmă din Cluj, care lucrează deja pentru împodobirea oraşului. Am decis ca anul acesta să schimbăm ornamentele de Crăciun şi să mergem cu iluminatul de sărbători şi în câteva zone de suburbie. Am acordat o atenţie deosebită zonei centrale, unde toţi brazii naturali vor fi ornaţi de sărbătoare şi vom împodobi un brad mare, care sper să fie pe placul copiilor, mai ales’, a mai spus Vasile Pavăl.
Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.