Conecteaza-te cu noi

Sportive

Captura record de canabis

Publicat

in

Aproximativ 20 de kilograme de cannabis au fost capturate de către polițiști și procurorii DIICOT în urma unor percheziții desfășurate în patru locuri din județul Vaslui. Un tânăr de 26 de ani, care cultiva plantele cu efect psihoactiv într-un solar special amenajat, a fost reținut pentru deținere și trafic de droguri de risc.
Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Bârlad, a fost reținut de către procurorii vasluieni ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism după ce la locuința acestuia s-au găsit aproximativ 20 de kilograme de cannabis.
Cantitatea record de droguri a fost descoperită în urma unor descinderi ale polițiștilor de crimă organizată în patru locuri din județul Vaslui, în urma unor indicii potrivit cărora bârlădeanul ar fi înfiinţat mai multe culturi de cannabis, atât într-o locuinţă, cât şi într-un solar special amenajat.
”În urma perchezițiilor, trei pe raza comunei Epureni și una în municipiul Bârlad, a fost găsită cantitatea de aproximativ 20 de kilograme masă verde, dar şi mai multe seminţe, susceptibile a avea efecte psihoactive, acestea urmând a fi expertizate. De asemenea, au fost descoperite și ridicate două telefoane mobile, patru cartele telefonice, bani, două cântare electronice şi obiecte folosite în laboratorul improvizat”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.
Tânărul acuzat de cultivare și deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi trafic de droguri de risc va fi prezentat în fața magistraților Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă.
În data de 17 decembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui au realizat o acțiune pentru identificarea şi probarea activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Persoana repectivă, un bărbat de 26 de ani, din municipiul Bârlad, a fost reţinut, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru cultivare şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi trafic de droguri de risc.
La percheziţii au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: Sportive Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.