Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Directorul de la Protectia Copilului le multumeste celor care sunt alaturi de sarmani

Publicat

in

Ne face o deosebită plăcere să aducem mulţumirile noastre pentru articolele ce urmează a fi donate beneficiarilor sistemului de protecţie socială în ajunul Sărbătorii Crăciunului de către Sindicatul Megas- Penitenciarul Vaslui. Bunurile constând în articole vestimentare, mașină de spălat, televizor, blender, storcător de fructe și legume, cadă și accesorii aferente, cearșafuri impermeabile, pilote, perne, saltele, jocuri educative, jucării și dulciuri, ce însumează valoarea de 9800 lei, provin din cotizațiile sindicale ale salariaților și au fost achiziționate după a analiză atentă a nevoilor individuale și colective ale celor 15 copii găzduiți în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Fălciu.
În calitate de promotori ai bunăstării categoriilor defavorizate de persoane din judeţul Vaslui, în semn de respect pentru implicarea deosebită pe care salariații Penitenciarului Vaslui au manifestat-o prin realizarea acestui act caritabil, mărturisim că acţiunea de binefacere pe care au realizat-o și-a atins nobilul scop de solidaritate și implicare socială.
Cu profundă recunoştință, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui adresează mulţumiri Sindicatului Megas și tuturor salariaților din cadrul Penitenciarului Vaslui care au făcut posibilă creșterea calității condițiilor de locuit pentru cei 15 copii din cadrul centrului, generându-le deopotrivă sentimente de bucurie și valorizare.
Cu respectul cuvenit,
Ioan Buruiană
Director general DGASPC Vaslui

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.