Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sute de oameni au protestat in drum si ameninta ca vin la Vaslui. Autoritatile ii ameninta cu mascatii

Publicat

in

Peste 200 de persoane din comunele vasluiene Tăcuta şi Codăeşti au protestat, astăzi, nemulţumite de starea drumului judeţean 247 care face legătura între cele două localităţi. 
Manifestaţia s-a desfăşurat paşnic, iar şoferii din cele două comune au parcurs cei aproximativ 15 km,  cu 50 de maşini, în speranţa că demersul lor, de a circula în condiţii decente, nu va rămâne fără ecou la nivelul autoritatilor.
Prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica, a dat asigurări ca în vara acestui an, drumul va fi asfaltat.
Oamenii susţin că dacă până la primavară nu vor avea condiţii de trafic decente, vor urca în utilajele agricole din curţi şi vor merge la Vaslui, pentru a protesta în centrul oraşului.
“Este o uriasa bataie de joc. Drumul are niste cratere imense. Am facut protest la primarie dar degeaba nimeni nu ne baga in seama, se poate asa ceva? Suntem in secolul 21 !!! Au venit de la Consiliul Judetean au au zis ca daca mai protestam cheama mascati”, spune o localnica. Oamenii nu au de gand sa renunte la proteste. “Nu se mai poate asa ceva. Mergem prin noroi. Copiii sunt chinuiti ca vai de ei. Nu putem merge cu masinile pentru ca drumul este in ultimul hal” a spus un alt localnic.
Sorin SAIZU

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.