Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Scuipă coji de seminţe lângă un pacient pansat pentru arsuri

Publicat

in

Pacientul cu arsuri la ambele picioare stă întins pe o targă, în camera de triaj a Spitalului Judeţean Vaslui. Lângă el, un pat de consultaţie este transformat de o asistentă în măsuţă pentru o grămăjoară de seminţe. 
Un prieten al bărbatului vrea să ştie de ce mai este ţinut la triaj şi nu e dus în salon.
În timp ce continuă să spargă seminţe, asistenta opreşte plecarea în salon a pacientului. Şi începe o conversaţie separată cu prietenul lui. Între timp, apare şi o colegă care pare extrem de interesată de seminţele de pe pat. 
Pacientul ar fi aşteptat zeci de minute până a fost dus în slaon. Probabil, după ce infirmierele au reuşit să termina punga de seminţe.  
Ana Rinder, manager al Spitalului Judeţean de urgenţă Vaslui: “Sunt total în dezacord cu aceste tipuri de comportamente. Cu siguranţă cele două doamne care apar în filmare vor merge în comisia de disciplină pentru atitudinea total dezaprobatoare pe care au avut-o.”
Alţi pacienţi ai spitalului cunosc bine situaţia, dar se simt neputincioşi…
Până acum, pacientul nu a depus o plângere împotriva asistentelor. Dar, pentru că există imagini, seminţele ar putea să le coste pe infirmiere locurile de muncă. 
Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.