Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Zeci de jandarmi si politisti au plecat in cautarea unui barbat pe care l-au gasit mort

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din comuna Puieşti, căutat duminică dimineaţă de zeci de poliţişti, jandarmi şi localnici din zonă, după ce a fost anunţată dispariţia sa de la domiciliu, a fost găsit decedat într-un şanţ.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, cadavrul nu prezenta urme de violenţă.

Peste 40 de jandarmi şi poliţişti însoţiţi de localnici au participat, duminică dimineaţă, la o acţiune de căutare a unui bărbat în vârstă de 78 de ani din comuna Puieşti, dispărut de două zile de la domiciliu.
Bătrânul a plecat de la domiciliu vineri, spunând că se duce la biserică, dar nu s-a mai întors acasă.
‘Cu toate că bărbatul a plecat de vineri de la domiciliu şi nu a mai revenit, dispariţia sa a fost anunţată sâmbătă seara, cel care a apelat numărul de urgenţă 112 fiind un vecin. În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu o grupă de jandarmi şi cu mai mulţi localnici, au demarat căutările în cazul acestui bărbat’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.
Ea a precizat că bărbatul nu era cunoscut cu afecţiuni medicale şi nu mai plecase niciodată de la domiciliu fără să se întoarcă.
Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.