Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mihai Vizitiu de la Rutiera este cercetat pentru omor! El a impuscat in cap un tanar

Publicat

in

Inspectoratul de Politie Vaslui a primit de la procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, faţă de poliţistul implicat în evenimentul de vineri cand un tanar a fost impuscat mortal. Politistul Mihai Vizitiu cel care l-a impuscat in cap este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Va reamintim ca un tanar in varsta de 26 de ani a fost împuşcat accidental în cap de un poliţist care îl urmărea, în urma unor informaţii că acesta se afla la volanul unei maşini, deşi avea permisul de conducere suspendat. Bărbatul a murit la puţin timp după ce a fost preluat de un echipaj medical, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa. Cand a vazut ca este urmarit, tanarul a efectuat manevra de mers înapoi, după care a coborât din maşină şi a încercat să fugă.
Un politist a mers după bărbat şi l-a somat să se oprească. La un moment dat, bărbatul a fost prins de umeri pentru a fi imobilizat de poliţist, iar atunci arma s-a declanşat accidental, impuscandu-l mortal pe soferul fugar în zona capului. Tanarul împuşcat era cercetat în trei dosare penale pentru diverse infracţiuni contra circulaţiei pe drumurile publice.
tanarul sofer, Adrian Munteanu, impuscat in cap este nepotul lui Iulian Munteanu, fostul sef al Politiei Rutiere Vaslui, trimis in judecata de DNA pentru presupuse fapte de coruptie. Politistul care l-a impuscat, Mihai Vizitiu, este cel care si-a turnat colegii la DNA, acuzandu-i de fapte de coruptie. Vizitiu chiar si-ar fi inregistrat colegii si ar fi adunat probe pentru procurorii anticoruptie.
Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.