Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO Continua jaful la Protectia Copilului! Armeanu foloseste masina institutiei desi este in concediu medical

Publicat

on

La Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, continua jaful din banul public. Actualul director, Ioan Buruiana pastoreste si gireaza furtul zilnic, iar fostul director, Ionel Armeanu, desi este in concediu medical, trage cat mai poate de la institutia care a fost praduita ani de zile. Asa se face ca Armeanu nu mai da pe la munca, dar foloseste zilnic masina institutiei. Tot de la Directia pentru Protectia Copilului Vaslui ia si banii pentru combustibilul necesar plimbarilor sale. Reporterii STIRIEST l-au surprins pe Armeanu la cumparaturi in Dedeman. Conducea masina institutiei! S-a plimbat initial pe la Barlad pe la centrele sociale din zona, apoi a revenit la Vaslui. A cumparat flori, dar a facut si alte cumparaturi. Angajatii DGASPC Vaslui sustin ca Armeanu are la dispozitie Dusterul institutiei chiar daca se afla intr-un prelungit concediu medical.
În locul lui Ionel Armeanu, despre care se zvoneste ca s-ar pregati de pensionare, mai ales de cand s-a depistat risipa banilor publici, sefia îDGASPC Vaslui a fost preluata de nimeni altul decât Ioan Buruiană. Cine este domnul Buruiană?! Este chiar directorul general adjunct economic-administrativ al instituiţiei, primul răspunzător pentru haosul şi batjocura bugetului instituiţiei, descoperite de Camera de Conturi Vaslui. Altfel spus, in loc sa fie tras la raspundere pentru tonele de benzină şi motorină, consumate fără justificare, pentru cazările de lux, decontate din banii bieţilor copii orfani, pentru contractele fragmentate în contra legii şi date preferenţial unei firme-prietene, dar şi alte asemenea făradelegi, Buruiana a fost promovat.
Asa se mentine funcţional mecanismul de scurgere a banilor publici de la “Protecţia Copilului”. Ioan Buruiană este personajul care ani la randul a avut la discretie banii judetului. In timp ce in caminele sociale batranii si orfanii abia supravietuiesc, Buruiana incaseaza in fiecare luna o leafa de 10.200 lei brut, cea mai mare din institutie.

Paguba de 25 de miliarde de lei vechi. Sotia fostului director al Curtii de Conturi este sefa Serviciului de aprovizionare de la DASPC. Vasile Popa a aprobat jaful!

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui, cel mai mare angajator al judetului, a inghitit ani la randul sume importante de bani din bugetul Consiliului Judetean. Cu toate acestea banii nu au fost niciodata suficienti. Cu cat se alocau mai multe fonduri, cu atat s-a cheltuit mai mult. “Este un judet cu multiple probleme sociale”, declarau la unison sefii judetului. Nimeni nu si-a pus problema ca undeva se sifoneaza banii. Dupa ani intregi de praduiala, un control facut pe bune de inspectorii Curtii de Conturi, vine sa ne arate ca toate suspiciunile sunt adevarate. Cei peste 2.500 de angajati ai DASPC, inclusiv asistentii maternali, nu si-au incasat salariile de doua luni de zile. “Subfinantarea sistemului este de vina”,  s-au grabit sa spuna sefii institutiei. In realitate insa lucrurile stau cu totul altfel.
Vreme de mai bine de zece ani de zile, DASPC Vaslui nu a avut parte de niciun control ca la carte al inspectorilor de la Curtea de Conturi. A avut grija sa protejeze jaful din bani publici, fostul director al Curtii de Conturi Vaslui, Vasile Popa, un alt lingau al PSD personaj servil al directorilor de institutii vasluiene. Sotia lui Vasile Poapa este angajata la DGASPC pe functia de sef al serviciului de aprovizionare. Altfel spus, nimeni nu a avut curajul pana de curand sa o deranjeze pe doamna care avea pe mana o buna parte din banii publici. Cum Vasile Popa nu mai este sef la Curtea de Conturi, Directia de Asistenta Sociala nu a mai beneficiat de protectie din partea organelor de control. Un audit financiar care vizeaza activitatea DASPC pe intregul an 2016, vine sa ne arate un jaf de proportii din banii statului. Vorbim de o suma uriasa, in valoare de 2.500.000 lei, un prejudiciu produs bugetului de stat prin cheltuirea haotica a fondurilor publice.  Banii urmeaza a fi recuperati, in caz contrar Camera de Conturi avertizând DGASPC ca va formula plângere penala. Imediat dupa intocmirea acestui raport, Ionel Armeanu a intrat in concediu medical.

Un centru nefunctional a inghitit aproape doua milioane de lei
Potrivit raportului Curti de Conturi, cel mai mare prejudiciu, in valoare de aproape doua milioane de lei, a fost descoperit in cazul modernizarii unui centru de plasament din subordinea DGASPC Vaslui, ”Elena Farago” Bârlad. Culmea, respectivul centru este nefunctional. “Lucrarile au fost contractate prin achizitie directa cu un singur furnizor, echipa de audit constatând ca pentru aceste investitii a fost divizata valoarea contractelor, contrar normelor privind achizitile, aplicabile in 2015 si 2016, respectiv OUG 34/2006”, se mentionaza in raportul Curtii de Conturi. Si asta nu este tot. Jaful a continuat, iar sefii DASPC au consumat in mod nejustificat mii de tone de combustibil. Toate astea in timp ce asistentii sociali ai institutiei s-au plans frecvent ca nu au cu ce sa se deplaseze la cazuri in judet. 326.000 de lei este valoarea bonurilor de combustibil pentru care nu s-a gasit justificare. Având in vedere neregulile sesizate, reprezentantii Camerei de Conturi au extins verificarile si pentru anii 2014 si 2015. La finalul anului 2016, s-au identificat 870 de bonuri (50 lei valoarea unui bon n.r.) date in plus in consum in contabilitate fata de alimentarile pe masini, fara justificare si o diferenta de 5.651 bonuri intre stocul din contabilitate si stocul din casierie.
Montarea si intretinerea aparatelor de aer conditionat, mai scumpe decat aparatele in sine
DASPC Vaslui a cumparat o serie de aparate de aer conditionat. Potrivit raportului Curtii de Conturi, la un aparat de aer conditionat achizitionat cu 2.179 de lei, manopera a costat 3.457 de lei, iar la un alt aparat cumparat cu 1.036 lei, manopera s-a ridicat la 1.709 lei. In cazul altor lucrari, DGASPC Vaslui a achitat integral valorile, fara ca investititiile sa fie finalizate. Spre exemplu, pentru montarea de panouri solare de la centrul Giurcani s-au achitat 39.720 lei. In urma inspectiei pe teren, inspectorii Curtii de Conturi au descoperit doar doua panouri solare cu o dimensiune de sub 10 metri patrati.  Din verificarea devizului aferent facturii ‪7116964‬/25.02.2016 ”Montaj panou solar Centrul Giurcani”, se observa ca la pozitia 59, din devizul aferent pentru montarea panourilor care apare inscris la cantitatea executata 78 de zeci de metri patrati, dar suprafata celor doua panouri este mult mai mica având sub 10 mp, ceea ce arata modul formal in care s-a facut certificarea exactitatii sumelor de plata.
Plati facute pentru placarea imaginara cu gresie a unui centru
Pentru centrul de la Bogesti, DGASPC a platit 61.817 lei pentru placarea cu gresie a cladirii. In urma inspectiei din teren, inspectorii Curtii de Conturi au constatat ca din totalul de 240 mp gresie ce trebuia montata, serviciile fiind achitate integral, au fost montati doar 40 de mp.
Linia fierbinte la DASPC. Sute de telefoane de serviciu, costuri uriase la abonamente
DGASPC Vaslui detine 382 de abonamente mobile si 51 numere de telefon fix. Potrivit Curtii de Conturi , in 2016 s-au inregistrat depasiri de aproape 30.000 de lei pentru servicii care nu aveau legatura cu activitatea institutiei: SMS-uri in retele de divertisment, apeluri si SMS-uri internationale, apeluri si servicii roaming utilizate de angajati care nu au efectuat deplasari externe sau au atributii pe pe proiecte de colaborare etc. De asemenea, inspectorii de control au descoperit ca in anul 2016 au fost achizitionate telefoane mobile si echipamente pentru care s-au achitat fara justificare valori mari, de peste 2.100 lei/telefon, in conditiile in care au fost utilizate si punctele de fidelizare acumulate din derularea contractelor. Astfel, in 2016 s-au cumparat trei telefoane Samsung Galaxy S7, un Iphone SE, doua Ipad-uri, si alte trei smartphonuri, pentru care s-au platit 12.000 lei.
”Din discutiile purtate de echipa de audit cu conducerea entitatii nu a rezultat necesitatea in derularea activitatii a achizitionarii acestor tipuri de telefoane si au pus in evidenta modul ineficient si neeconomic in care conducerea entitatii a urmarit utilizarea fondurilor publice. Cauza abaterii o constituie managementul defectuos in incheierea si derularea contractelor de achizitii si nerespectarea in gestionarea fondurilor publice a principiilor de economicitate, eficienta si eficacitate”, raport Camera de Conturi Vaslui
Studii platite pentru lipitorii de afise, angajati la stat
In timp ce mii de familii din judet se chinuie sa isi trimita copiii la studii, iar altii abandoneaza scoala din cauza lipsei banilor, taitorii de frunze la caini din biorurile DASPC, au facut studii universitare de masterat pe banii institutiei. In 2014 si 2015, s-au decondatat peste 28.000 lei  in vederea achitarii taxelor de scolarizare de masterat pentru 20 de functionari ai DGASPC Vaslui. Subalternii lui Armeanu, dar si seful lor, s-au plimbat prin tara si prin strainatate ocazie cu care s-au cazat la hoteluri scumpe. Curtea de Conturi a constatat nereguli in cazul decontarii cheltuielilor de cazare pentru angajatii care au efectuat deplasari in interes de serviciu. Astfel, s-au decontat cazari la hoteluri de 4 stele, in valoare de peste 26.000 lei, in conditiile in care, potrivit legii in astfel de situatii se deconteaza numai 50% din valoarea tarifului.
Adriana ADAM

StiriEst

Ziua Bibliei! PS Ignatie: “Să devină adevărata tehnologie a ființei noastre“

Publicat

on

De catre

În cadrul şedinţei de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, din 14-15 noiembrie 2006, a fost hotărâtă instituirea unei zile din cursul anului dedicată Bibliei. În acest sens, Sfântul Sinod a hotărât instituirea Zilei Bibliei în data de 13 noiembrie, ziua pomenirii Sfântului Ioan Gură de Aur. Preasfințit Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, vorbește despre Biblie și spune că ea ar trebui să devină adevărata tehnologie a ființei noastre. “Astăzi este Ziua Bibliei. Nu este o noutate faptul că ne aflăm în era inflației cuvântului. Un cuvânt, care conține, în mod intrinsec, neliniște, conflict și multă sciziune. De ce? Pentru că nu mai este perfuzat, vitaminizat de cuvântul Scripturii, care are în țesătura lui interioară liniște, pace și unitate pe măsura. De ce? Pentru că a fost rostit de însăși Pacea, Liniștea și Unitatea noastră, Care este Iisus Hristos, Cuvântul întrupat. Ar fi minunat dacă dependența de cuvântul Domnului ar fi, cel puțin, direct proporțională cu dependența de smartphone. Un creștin autentic, atunci când se hrănește constant și profund din cuvântul Scripturii, cred că învață, în chip natural, să se raporteze extrem de prudent și înțelept față de tehnologie, punându-o pe aceasta în slujba credinței și a demnității sale de om. Adică, Biblia să devină adevărata tehnologie a ființei noastre”, a declarat PS Ignatie

Citeste in continuare

StiriEst

Liberalii habar nu au care sunt atributiile unui prefect! VIDEO

Publicat

on

De catre

Nici bine nu a preluat puterea că PNL își și dă cu stângul în dreptul. Toate partidele sunt obișnuite să promoveze în funcții publice personaje cu o pregătire îndoielnică, iar mai marii liberali nu fac excepție. Ionel Dancă este cel mai bun exemplu în acest sens. Nepriceputul băiețaș, ajuns și el într-o funcție importantă, s-a apucat de făcut declarații. Câtă vreme a citit de pe foaie, totul a decurs normal, dar când a început să vorbească liber, Dancă a dat cu legea de gard. Si cu limba română. Vaslui se citește Vaslui, nu Vazlui. Ionel Dacă a anunțat, miercuri, că Executivul a adoptat o hotărâre de Guvern pentru eliberarea din funcție, la cerere, a prefectului din Vaslui Eduard Popica. Șeful Cancelariei primului-ministru a afirmat că cel mai probabil, Popica a cerut eliberarea din funcție în urma rezultatelor slabe la alegerile prezidențiale. “A fost adoptată hotărârea de Guvern privind eliberarea din funcție, la cerere, a prefectului din județul Vaslui, probabil în urma rezultatelor proaste obținute pentru candidatul PSD Dăncilă, în județul Vaslui”, a spus Ionel Dancă.

Întrebat de ce a tras o astfel de concluzie politică, în calitate de șef al Cancelariei primului-ministru, Ionel Dancă a explicat: „Este o eliberare la cerere și este o constatare pur personală. În județul Vaslui rezultatele la alegerile prezidențiale din primul tur, pentru prima dată, câștigă candidatul dreptei, candiatul PNL Klaus Iohannis”, a mai aberat Dancă. Șeful Cancelariei primului-ministru habar nu are care sunt atribuțiile unui prefect și nu pare să știe nici când au fost organizate alegerile. 

“Acest individ de o slabă pregătire profesională nu cunoaște atribuțiile prefectului”

Replica fostului prefect Eduard Popica nu a întârziat. “Sunt oripilat văzând breafingul de presă, de după ședința de Guvern, susținut de acest individ, care reprezintă Guvernul României. În această calitate, acest individ de o slabă pregătire profesională nu cunoaște atribuțiile prefectului, instituție cu care, prin raport de serviciu, acesta are un contact direct, și nici datele care stau la baza emiterii unei Hotarari de Guvern. În primul rând, demisia mea a fost transmisă către Ministerul Afacerilor Interne (MAI) în data de 5 noiembrie, iar primul tur de scrutin, după cum se cunoaște, a avut loc pe data de 10 noiembrie.

În al doilea rând, un lucru elementar, dar de o gravitatea extraordinară, este acela că actualul Șef al Cancelariei Prim-Ministrului nu cunoaște articolul din Codul Administrativ, unde sunt prevăzute atribuțiile prefectului. În acest sens, prefectul are calitatea de a organiza alegerile și nu de a face campanie vreunui candidat sau de a susține vreunul dintre competitorii electorali.

Observ că actualul șef al Cancelariei Premierului politizează Instituția Prefectului, aducând atingeri grave, atât instituției, cât și administrației publice.

În al treilea rând, dar nu ultimul, în videoconferința de joi, 7 noiembrie, actualul ministru MAI mi-a mulțumit pentru că, deși mi-am înaintat demisia, am rămas pe funcție și m-a rugat să mă ocup de organizarea alegerilor prezidențiale, lucru cu care s-au laudat după finalizarea primului tur de scrutin.

Aceste aspecte au fost observate și de jurnaliștii prezenți la breafing, însă șeful Cancelariei dezinformează cu nonșalanță opinia publică.

Sunt stupefiat de faptul ca actuala guvernare PNL nu cunoaște cadrul legislativ, in acest sens aducând prejudicii instituțiilor statului prin politizarea lor. 

STRUCTURILE MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE NU SUNT ALE PNL-ului, DOMNULE!” a spus Eduard Popica. 

Citeste in continuare

StiriEst

Un tanar a batut, legat si violat o bunica, iar apoi a chemat politia-FOTO

Publicat

on

De catre

O femeie in varsta de 85 de ani din localitatea Gherghesti a fost batuta, legata si violata de un vecin care ii putea fi nepot. Cand si-a dat seama ce a facut, barbatul de 28 de ani a sunat la poliție. In urma rănilor suferite, victima isi revine pe un pat de spital. Agresorul a fost arestat.

In cursul zilei, Claudiu Rîmba a intrat in casa vecinei si i-a luat uleiul din camara, fără ca aceasta sa se poata opune. Un vecin l-a vazut iesind din curtea femeii cu box-ul de sticle in brate si a anuntat seful de post de la Gherghesti despre faptul cele intamplate. Se pare ca asta nu l-a speriat pe barbat. Dimpotriva! Dupa lasarea intunericului, baut zdravan, Rîmba, zis Gogu, s-a intors la locuința batranei. A sarit gardul si s-a napustit asupra ei. I-ar fi cerut sa intretina cu el raporturi intime si pentru ca aceasta s-a opus, povestesc sătenii, a lovit-o si a batjocorit-o fara mila. Si-a dat seama de greseala si a sunat la 112, unde a anuntat ce a facut. A fost ridicat de politisti si, ulterior, retinut pentru viol.

„El mi-a spus ca nu e vinovat!”

Marcel Rîmba, tatăl suspectului, nu stie ce sa creada. „Nu a facut niciodata asa ceva! El a spus ca a mai fost cu unul, dar nu spune cine e. Nu stiu ce sa cred! El stie ce a facut! Eu, ca părinte, ma gandesc: daca e vinovat, dar daca nu e?! Imi pare rau de el, ca e tanar si nu trebuia sa faca una ca asta!”.
Victima se afla internata la Spitalul de Urgenta din Barlad, unde medicii i-au cusut ranile. „E vorba de o pacienta in varsta de 85 ani, care a fost internata in Sectia Obstetrica Ginecologie, cu ruptura vaginala post traumatica. S-a intervenit chirurgical și a fost suturata plaga. In prezent, pacienta e in stare generala buna, e cooperanta si urmeaza sa fie externata”, a declarat dr. Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Bârlad.
La Gherghesti, intreaga comunitate este socata de intamplare. Oamenii spun ca tanarul nu e usa de biserica si ca se tem de el. Nu ii place munca, fura si face multe rele in sat, mai ales cand e baut. Are doi copii cu o femeie din Bucuresti, acolo unde a si lucrat o perioada, insa relatia nu a mers si s-a intors sa locuiasca impreuna cu tatal si mama vitrega. „A fost la noi in casa, a mâncat cu noi, a mers la treaba cu omul meu. Nu am crezut ca e capabil de asa ceva. Soțul l-a văzut cand a iesit cu uleiul din curtea ei si a anunțat seful de post. Seara, el s-a dus peste batrana, a legat-o, a bătut-o, a violat-o si apoi tot el a anunțat Poliția! E jale cu oameni de genul asta, locul lor e dupa gratii! Te temi sa stai in casa sau sa mergi pe drum!”, a declarat Mariana Gâfu, localnica. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mihaela SIMA

Citeste in continuare

StiriEst

Penalii PSD cercetati de DNA! In timp ce copiii plang de foame, Gelu Pecheanu praduieste banul public

Publicat

on

De catre

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților:

 Pecheanu Gelu, la data faptelor primar al comunei Drânceni, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de:

– folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată,

– fals intelectual, în formă continuată,

 Persoană fizică, la data faptelor manager al unui proiect finanțat din fonduri europene,  pentru săvârșirea infracțiunilor de:

– complicitate la folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată,

– fals intelectual, în formă continuată.

 În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În perioada 2013 – 2016, inculpatul Pecheanu Gelu, în contextul unui proiect finanțat din fonduri nerambursabile – ”Pure Water – to the Benefit of Villagers” (apă pură în beneficiul sătenilor), ar fi depus la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, înscrisuri care atestă împrejurări contrare adevărului cu privire la activitățile efectuate pe perioada proiectului de către managerul de proiect și asistentul său (pontaje individuale, tabele de pontaj colectiv, centralizator salarii, state de plată a salariilor, declarații pe propria răspundere).

O parte din aceste înscrisuri ar fi fost întocmite și semnate de cele două persoane implicate în derularea proiectului dar și de Lemnaru Ion,  contabilul Primăriei Drânceni.

În realitate managerul de proiect și asistentul său nu ar fi desfășurat nicio activitate în cadrul proiectului, iar pontajele şi celelalte documente justificative prezentate în cadrul proiectului pentru aceste două persoane, nu ar corespunde realității. Prin aceste demersuri Primăria comunei Drânceni a primit pe nedrept suma de 18.821 euro (fonduri nerambursabile), reprezentând valoarea cheltuielilor de personal aferente celor două persoane. În cauză, a fost dispusă instituirea sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri imobile ce aparținând celor doi inculpați. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Vaslui cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

Anterior, la sfârșitul lunii septembrie 2019, Lemnaru Ion și asistentul managerului de proiect au încheiat cu procurorii anticorupție câte un acord de recunoaștere a vinovăției.

În prezența avocaților aleși, cele două persoane au declarat expres că recunosc comiterea faptelor reținute în sarcina lor, acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi sunt de acord cu felul şi cuantumul pedepselor aplicate, precum şi cu forma de executare a acestora, respectiv:

Lemnaru Ion – 2 ani și 4 luni închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani și interzicerea, pe o perioadă de un an, de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, a drepturilor: de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice și de a ocupa  o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de: complicitate la folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, fals intelectual și fals material în înscrisuri oficiale, toate în formă continuată.

Asistentul managerului de proiect – 1 an și 7 luni închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de un an, de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, a drepturilor: de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice și de a ocupa  o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de: complicitate la folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene și fals intelectual, ambele în formă continuată.

Dosarele de urmărire penală privind cele două persoane împreună cu acordurile de recunoaștere a vinovăției au fost trimise la Tribunalul Vaslui.

Cine este Gelu Pecheanu

Fost primar al comunei vasluiene Drânceni, Pecheanu a fost trimis în judecată de Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, pentru conflict de interese, fiind acuzat că a concesionat 75 de hectare din terenul comunei, cu o sumă derizorie, societăţii fiului său, care în fapt era controlată de edil. Pecheanu a fost trompeta fostului democrat liberal Dan Marian, dar cand acesta a pierdut puterea, Pecheanu a fugit la PSD. Acum este administratorul public al comunei. Adica se infrupta tot din banul public si tot el taie și spânzură în primarie. Toate astea in timp de copiii din comuna sa plang de foame.

Citeste in continuare

StiriEst

O femeie si-a batut sotul, apoi a sunat la 112, crezand ca l-a ucis

Publicat

on

De catre

O femeie din Hoceni, judeţul Vaslui, şi-a lovit soţul în timpul unei dispute mai aprinse, bărbatul căzând la pământ după prima lovitură. Pentru că omul nu mai mişca, femeia a crezut că l-a omorât şi a sunat la 112 să ceară ajutor. Paramedicii au sosit imediat la adresa respectivă, însă până la sosirea echipajului medical, femeia a reuşit să-şi aducă soţul în simţiri, medicii transportând victima la spital pentru îngrijiri. Bărbatul a refuzat să depună plângere.

Citeste in continuare

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est