Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bombă în cazul crimei de la Botoşani. Suspectul principal a anunţat cine este adevăratul criminal al Petronelei

Publicat

in

Bombă în dosarul crimei din pădurea Pacea de la Botoşani. Bogdan Ionel, tânărul arestat pentru omor după ce ar fi înjunghiat-o pe Petronela, o fată de 18 ani, a declarat că adevăratul criminal este chiar… iubita lui.
Ieri, suspectul principal ale crimei de la Botoaşni, a fost scos din arestul IPJ Botoşani şi dus în faţa instanţei după ce procurorii au făcut o propunere de prelungire a mandatului de arestare preventivă.
În faţa judecătorilor, Bogdan Ionel a declarat că adevăratul criminal al Petronelei este chiar iubita lui, Mimi.
„Vine cu tot felul de variante: audierea și varianta. A declarat că era cu fata și ar fi înjunghiat-o prietena lui”, a declarat pentru botosaneanul.ro Valeriu Chihaia, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.
Potrivit anchetatorilor, suspectul şi-a schimbat declaraţia de mai multe ori.
Iniţial, Bogdan Ionel a recunoscut că el este criminalul, ulterior a declarat că asasinul ar fi un bărbat bine făcut şi cu multe tatuaje pe care l-ar fi văzut în pădurea Pacea, iar apoi a declarat că ar fi ucis-o pe fata de 18 ani la cererea unui grup de persoane.
Crima din pădurea Pacea, o enigmă pentru anchetatori
În ultima sa declaraţie, suspectul principal al crimei din pădurea Pacea a acuzat-o chiar pe iubita lui, Mimi, că ar fi înjunghiat-o pe Petronela.
Internată la Psihiatrie imediat după teribila crimă produsă pe 25 aprilie 2018, iubita suspectului principal a fost externată în urmă cu câteva zile.
Mimi a fost audiată de anchetatori, iar aceştia au ascultat varianta fetei despre ceea ce s-a petrecut în pădurea Pacea, dar şi despre motivul pe care Bogdan l-ar fi avut pentru a o ucide pe Petronela.
Imediat după crimă, Bogdan Ionel a declarat că a înjunghiat-o pe Petronela Mihalachi pentru că aceasta i-ar fi jignit iubita despre care a spus că este ‘grasă şi urâtă’.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.