Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Explozie în județul Bacău. Un mort și doi răniți grav

Publicat

in

Un accident extrem de grav, luni seară, în județul Bacău. O persoană a murit şi alte două au fost rănite grav, după ce un muncitor ar fi lovit un proiectil din Al Doilea Război Mondial. Evenimentul s-a petrecut la o exploatare forestieră din comuna Asău. Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, a declarat pentru Mediafax, că muncitorii făceau lucrări în momentul exploziei la exploatarea forestieră din zona Ciobăneşti, comuna Asău. Din primele date se pare că unul dintre muncitori a lovit elementul de muniţie cu un ciocan şi din acest motiv s-a produs explozia.

”În acest moment nu ştiu să spun dacă este vorba despre un proiectil sau o bombă, echipele medicale sunt acolo şi ştim doar că un muncitor a murit şi alţi doi au suferit răni grave”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

UPDATE 19.30 – Raed Arafat: Am trimis două elicoptere SMURD pentru răniții din explozia de la Bacău

“Din păcate este vorba despre un decedat, alte două persoane au fost rănite în această explozie. Nu știm cu exactitate starea în care se află cele două persoane. Am trimis două elicoptere SMURD, unul dintre ele a și ajuns deja. Cel mai probabil cele două persoane vor fi transportate fie la Iași, fie la Galați”, a declarat pentru Mediafax secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.