Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Primele imagini de la locul exploziei unui obuz din al Doilea Război Mondial. Ionuţ, un tânăr de 27 de ani, a murit, iar un bărbat are mâinile amputate

Publicat

in

Un tânăr de 27 de ani și-a pierdut viața și doi bărbați au fost răniți grav, după ce un obuz din al Doilea Război Mondial a explodat la o exploatare forestieră din Bacău.
Incidentul s-a petrecut luni, la o exploatare forestieră din Ciobănuş, județul Bacău.
Ionuț Agrivaloaie este tânărul de 27 de ani care a murit în urma exploziei, în timp ce alți doi muncitori, Costel Ostir și Daniel Marius Sarmache, au suferit răni grave.
Primul are ambele mâini amputate, în timp ce al doilea a suferit o plagă la nivelul arterei femurale.
”Un element de muniţie a explodat, iar în urma deflagraţiei un bărbat de 27 de ani  a murit. Alţi doi sunt grav răniţi. Prima victimă are amputaţie de mână stângă şi multiple plăgi provocate de schije, iar cea de-a doua are plagă la nivelul arterei femurale şi la nivelul organelor genitale”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.
Răniții au fost transportaţi la spital cu un elicopter SMURD.
Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.