Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sarbatoare la Balteni!

Publicat

in

Zi specială pentru locuitorii din Bălteni, care s-au adunat cu mic cu mare la cea de-a zecea ediţie a sărbătorii comunei. Pentru ei, dar şi pentru invitaţii din alte zone ala Vasluiului, Primăria Bălteni a pregătit surprise pe bandă rulantă, activităţi cultural-artistice, care au culminat, spre deliciul tuturor, cu invitatul special, solistul de muzică populară Ion Paladi.
Primarul Relu Braşoveanu i-a felicitat pe localnicii care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie, le-a mulţumit, spunând că reprezintă un exemplu pentru tinerel cupluri şi le-a oferit cu drag diplome, în semn de recunoaştere.
“An de an, vrem să le facem oamenilor o mica bucurie şi să-I adunăm cu această ocazie specială, la celebrarea zilei comunei Bălteni. Am păstrat tradiţia şi anul acesta şi ne-am bucurat de prezenţa oamenilor din comună şi a unor oaspeţi din alte comune ale judeţului. Tuturor sper că le-am oferit un spectacol frumos, surprize placute, posibilitatea de a petrece câteva momente de relaxare şi voie bună în compania celor dragi. A fost şi un nou moment de bilanţ pentru noi, cei de la Primărie, am ţinut să trecem în revistă noile investiţii de care comuna se va bucura în perioada următoare şi să le mulţumim cetăţenilor că ne sunt alături şi ne susţin. Sper că a fost o sărbătoare pe placzl tuturor şi îmi doresc să ne vedem cu toţii sănătoşi la anul”, a spus primarul Relu Braşoveanu.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.